Jump to content

plook

Registered Users Plus
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by plook

  1. i did a google search. http://www.peakcandle.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=PCMS&Category_Code=WICKS
  2. Has anyone tried coloring their incence with liquid or powder dye? :undecided
  3. Hi, Cristmas splender is awsome. I use NG a lot and have about 90% success rate. Good luck.
  4. Hi, I have also had a hard time wicking this wax with htp's and premier's so I tried adding 25% 415 and 50% 415. I still had problems so I sat the whole case in the corner and switched to a couple other waxes. I was so stressed I took 6 weeks off from testing. From all my testing I believe you may have to add something to up the wax melting point.:undecided GOOD LUCK.
  5. I've Been Testing For 6 Months Now And Just Today I Got My Wicks,wax And Fo's To Work Together. Now I'll Concentrate On The Businees Side. At First I Drove Myself Nuts Trying To Do Everything At Once And Was About To Cut My Loses And Move On. I Decided To Do One Step At A Time And That Seems To Help Alot. I Often Give My Felled Testers To Family And Friends To Put On Candle Warners. They Really Push Me To Get It Right So They Can Start Selling But I Refuse To Sell Something That I Don't Believe Is Safe And Of The Best Quality. Patience And Lots Of Testing Is A Must Imo.
  6. I' M A GUY AND I LOVE THIS BOARD OUT OF THE COUNTLESS OTHERS I HAVE BEEN TO. I'V BEEN TESTING AND TESTING AND HAVE FOR SIX MOUNTHS NOW. BEFORE I PUT ANYTHING OUT THERE I WANT IT TO BE RIGHT SO I DO A TON OF SEARCHES ON ANYTHING I WANT TO NKOW. I WISH YOU FOLKS COULD HAND ME ALL THE ANSWERS BUT WHERE'S THE FUN IN THAT ALSO I READ ALMOST ALL POST BECAUSE SOME ONE MAY ASK A QUESTION THAT I DON'T KNOW BUT MAYBE IMPORTANT DOWN THE LINE. I GOT OVER 1000 BUCKS IN THIS AND HAVE'NT SOLD ONE CANDLE BUT WHEN I DO I KNOW IT WILL BE RIGHT BECAUSE OF ALL THE INFO PEOPLE LIKE YOU GIRLS HAVE GIVEN ME AND ME COUNTLESS HOURS OF RESEARH I DID ON MY OWN. THANKS.
  7. I'm Testing Joy Right Now But It Seems Like Wickit 700 Series Will Do The Job Just Fine.
  8. HI., N/G AND WSP ARE ABOUT 15 MILES AWAY SO I GUESS I'M LUCKY:yay:
  9. Paper Towels Works Really Good For Me. I'm Useing Joywax Right Now And It Cleans Up Great.
  10. I Was Thicking About Zinc But I Always Here About Terrible Mushrooming.
  11. HELLO EVERY ONE, AS YOU CAN SEE I'M NEW TO THE BOARD AS FAR AS POSTING BUT I'VE BEEN GETTING INFO FROM HERE FOR A LONG TIME (7 MONTHS).:rolleyes2 I'M TRING TO START A SMALL BUSINESS MAKING CANDLES AND HAVE BEEN TESTING, TESTING AND TESTING SOME MORE. RIGHT NOW I'M TESTING WITH JOY WAX (NG) AND I GET ALL MY F/O'S FROM NG BECAUSE THEY'RE LOCAL (20 MILES). I'M USEING 6 OZ TUREENS AT 1OZ PP. ITRIED HTP 104 X 2 DOWN TO HTP X 2 I ALSO USED 770X2 DOWN TO 720 X2. I GET FULL MP BUT I NEVER GET A FULL FLAME (1/4 TO 3/8 FROM BOTTOM TO TOP OF FLAME).I ALWAYS TRIM MY WICKS TO 1/4". CAN SOMEONE PLEASE TELL ME WHAT I'M DOING WRONG. THANKS.
×
×
  • Create New...